QPR-Sheffield United

Spel: QPR vinner och håller nollan till 2.28 på Betfair
Spelbar ner till: 2.15 (bland annat på 888sport)
Spelstopp: 20:45
Toppen mot botten. QPR fortsätter sin guldsäsong. Att bara tappa poäng i sju av 38 spelade matcher i Championship är inget annat än ett mirakel. Det är 1-0 och 2-0 i typ varenda match. En pålitlig trio målskyttar gör att man är oerhört stabila och det går alltid att räkna med att det finns ett mål till i bakfickan. Sheffield United bör nog börja fundera på att redan nu sänka priserna på entrébiljetterna. Det blir nedflyttning. Och det verkar inte finnas någon kämpaglöd kvar. Man bragdvann för några veckor sedan mot Nottingham Forest (2-1), men dom två målen är också de enda man pytsat in senaste fem. Ett QPR som inte viker ner sig någonstans mot ett bottenlag som gett upp? Att hemmalaget vinner tror vi stenhårt på men det är också stor sannolikhet att man inte släpper in mål.