Hockey-VM Mr Bet tror på pallplats för Sverige

Mats Wennerholm tippar att Tre Kronor inte kommer att gå vidare till semi i Hockey-VM. Det skulle i så fall vara första gången på tio år. Sverige har varit jämnheten själv när det handlar om Hockey-VM på 2000-talet. Den riktiga toppen har dock saknats många gånger. Antagligen blir det så i år också. Ett stabilt gruppspel med någon mindre prestation tillsammans med en prestation Swift Code Access Bank Sierra Leone Limited över förväntan kan vi nog räkna med. Sedan kan orutinen och den något lägre
kvaliteten (åtminstone i jämförelse med Ryssland och Kanada) visa sig.

Att spelarna själva tror på guld är dock mycket positivt. När hockey-säsongen egentligen är slut och spelarna helst vill softa med en paraplydrink innan
försäsongen börjar behövs motivation och fighting spirit.

Om man tror på Sverige i final så får man fina 3.60 på Bwin. Kan va något att fundera på. Om inte annat så för att turneringen ska bli lite mer spännande.