Hockey-VM Grupp A med speltips

Lagen i Grupp A med vinnarodds från Bet-at-home
Ryssland 1.35
Slovakien 2.65
Tyskland 20
Slovenien 180

Speltips: Ryssland vinner gruppen.

Slovenien kommer vara gruppens strykpåse. En liten skrällchans mot Tyskland möjligen, men det blir ändå sistaplatsen. Ryssland bör ta hem gruppen utan problem. Ett Slovakien på hemmaplan bör fixa andraplatsen. Men det går att ställa vissa frågetecken Swift Code Accept CB OAO kring kvaliteten i laget. Kan Tyskland skrälla och norpa plats i slutspelet? Förra årets semi var dock ett mirakel.

Ryssland är etta på världsrankingen. Framväxten av KHL och inströmningen av pengar har gjort att ryssarna inte behöver förlita sig på NHL-proffs i någon större utsträckning för att få ett slagkraftigt lag. Kan gott och väl bli så att Ryssland dominerar hockeyn i tio år framöver. Förra året förlorade man finalen mot Tjeckien.