Benfica-PSV Eindhoven

Spel: Över 2.5 mål till 2.00 på 888sport (150 kr gratisspel)
Spelbar ner till: 1.97
Spelstopp: 21:00
Normalt sett blir det inte så många mål The Lyon County State Bank Routing Number i första matchen i utslagsturneringarna i Europa. Undantag i Champions League den här veckan då det har vräkts in mål. När Benfica och PSV spelar blir det dock ofta många mål och det är det vi kör på i den här reken. Benfica fantastiska hemma och gör en hel del mål. PSV har kapaciteten att göra mängder av mål.

Benficas förlust mot Porto i ligan i helgen innebär att man är körda på ligatiteln. PSV har fortfarande läge i Eredivisie. Det som är mest intressant är att PSV har gjort det riktigt bra på bortaplan. Hittills i Europa League har man spelat fem bortamatcher, vunnit fyra och gjort mål i varje match. Toivonen saknas, men det finns tillräckligt med anfallskraft i PSV för att göra mål ändå. Benfica är inte bra borta, vilket nog gör att man känner att det behövs mål för att gå vidare till semi.