Uppsnack inför dagens Champions League

Matcherna på live streamBet24 om man inte har Viasat.

Nu börjar det smälla lite i Champions League. Arsenal-Barcelona i förra veckan och så Lyon-Real Peoples Bank of Greensboro Routing Number Madrid och FCK-Chelsea idag. FCK är så tända man bara kan vara. Den största klubblagsmatchen i Danmark någonsin. Och då passar man på att möta ett Chelsea som verkligen inte kommer igång. Rasar i ligan, utslagna ur FA-cupen. Dåligt tempo. Dålig kreativitet. Inga mål. Ståle kan gott leda sitt FCK till seger i första matchen, men över två matcher blir det nog svårt. Leta högst odds på FCK med något måls handikapp – kan nog räcka långt. För hela åttondelen borde man leta högst odds på “vem går vidare”.

Real har haft det tungt i Champions League de senaste sju säsongerna. Respass i åttondelen varenda gång. Förra året var det just Lyon som sparkade ut marängerna. Man kan inte klaga på Reals form. Och med Mourinho vid rodret borde man väl kunna snika sig vidare? Något spel på 1X2 eller vem som går vidare känns dock inte aktuellt. Vill man sätta en “TV-peng” på något kan målskyttespel eller varningsspel vara intressant. Nätar Bastos?

Dagens speltips är annars Bournemouth hemma mot Sheffield W i den inte lika sexiga League One.