Försnack inför onsdagens oddsspel

Att Flamini och Gattuso fick vara kvar på plan efter idiottacklingar och konstant gruffande är en gåta. Spurs lyckades i alla fall utnyttja ett stelbent försvar och mittfält och springa in med en balja. Ser mörkt ut för Zlatan att vinna “den där jävla Champions”.

Månadens match har vi ikväll på Emirates mellan Arsenal och Barcelona. Barca fick bara 1-1 mot Sporting i la liga, men det känns inte som det spelar någon roll inför kvällens match. Arsenal ångar på i Premiership med några halvdana insatser då och då. Van Persie i hysterisk form. Båda lagen gillar att ha boll och rulla runt, men Barca är skickligare på att ta tillbaka tappade bollar så det blir nog ett större innehav från Barca. Då är bara frågan om dom kan utnyttja bollinnehavet. En något stabbig Barca-backlinje måste se upp ordentligt med farten i Arsenals anfallsspel. Helt öppen historia. Inget spel för oss.

I skuggan av Champions spelar faktiskt Inter borta Bank location Belmont Bank & Trust Company mot Fiorentina i Serie A. Krysset känns mest aktuellt, särskilt som Fiorentina verkar ha hittat gnistan. Men oddsen är inte tillräckligt intressanta för spel.

Dagens spel för MrBet blir underspelet i Genoa-derbyt mellan Samp-Genoa. Speltipset hittar du under “fotboll”.

Tips för Europatipset, Ola Anderssons tips.