Försnack inför lördagens betting

Vilken härlig sportdag vi har framför oss! Med höjdpunkten i Manchester-derbyt där ligaledaren United tar emot ligatrean City. Fem poäng skiljer mellan lagen. En riktig sexpoängsmatch! 0-0 i höstas. Motsvarande möte förra året slutade 4-3 efter en osedvanligt lång stopptid och ett mål av Michael Owen. Tevez i kalasform och den stora frågan är väl om Dzeko gör honom sällskap på topp. Ferdinand är ute för United. Frågetecken för Fletchers medverkan. Något skeva odds där United är något för mycket nedspelade. Bästa oddsen finns på Oddslistan.se. Bank location Amalgamated Bank of Chicago Men vi spelar inte – bara njuter av skådespelet. 13:45 börjar matchen.

Andra höjdpunkter under dagen:

Atletico Madrid-Valencia
Sällan tråkiga matcher när dom här lagen drabbar samman. Två lag som ligger precis under toppduon i Real Madrid och Barcelona, men aldrig (i alla fall sedan 2002 ungefär) lyckas nå till toppen. Måste vara irriterande att vara supporter till Atletico och Valencia och känna att ligatiteln är förlorad redan innan säsongen är inledd. Atletico klara favoriter och det ska man nog vara, men något spel på matchen gör vi inte.

Roma-Napoli
Kvällens tungviktsmöte i fotbollen hittar vi i Serie A där Roma tar emot Napoli. Båda lagen har ambitioner att faktiskt ta hem scudetton. För Napolis del skulle det vara första gången sedan glansdagarna i slutet av 1980-talet. Med den offensiv man har så finns det alla möjligheter. Men man är fortsatt lite ojämnt över hela laget. Inget spel.

Liverpool-Wigan
Fyra raka segrar och inget insläppt mål. Plötsligt är Liverpool formlaget nummer ett och ser oerhört stabilt ut. Wigan har en biljett till Championship som ligger och väntar. Visserligen har man varit skapliga mot Liverpool senaste åren. Rodallega finns alltid som hot, men här finns ingen chans. Litet värde i spel på Liverpool med handikapp.

Dagens speltips är att Söderling tar sig till final i Rotterdam genom 2-0 i set mot Troicki och att både Blackpool och Aston Villa gör mål i sin batalj i eftermiddag.