Tre spel i Europa League

Dortmund-Paris SG 1 till 1.70 på Expekt
Om inte Mainz hade fått en knäpp och trott att dom var ett storlag så hade Dortmund tagit alla rubriker. Stabilt, tungt, lugnt och fint tar man poäng efter poäng. Evigt underpresterande PSG har börjat få till det. Man har till exempel inte släppt in mål på grymt länge. Men den trenden tar slut i kväll när man åker till Dortmund.
——————–
Young Boys-Odense 1 till 1.75 på Expekt
Vi fortsätter spela Young Boys hemma. Två lag som på pappret känns jämbördiga. Men schweizarna har något extra att ta fram på hemmaplan. Odense saknar lite Europarutin och verkar inte riktigt räcka till.
——————-
Manchester City-Lech Poznan 1 till 1.25 på NordicBet
City har tuggat igång. Inte jättesnyggt, inte helt imponerande alla gånger, men så sjukt stabilt. Den rena klassen på truppen är avgörande. Som när Mourinho och Chelsea vann med 1-0 i 38 omgångar när det begav sig. Lech Poznan gör det sådär i ligan och sådär i Europaspelet. Sådär räcker inte i kväll.
——————-
AB spel. Odds på Roy Hodgsons framtid här.