CSKA, Liverpool och Atletico spelas i Europa League

Lausanne-CSKA Moskva 2 till 1.55 på Expekt
Lite lustig match-up. Lausanne gick vidare till gruppspelet genom att slå Lokomotiv – samma lag som CSKA fick pisk av i helgen. Så vad betyder det? Inte ett smack. Lausanne är i paritet med ett mittengäng i Superettan. CSKA har kapacitet att gå långt i Europa League.

Liverpool-Steaua Bukarest 1 till 1.45 på Betfair
Ok att Liverpool kan vika ner sig mot vilket gäng som helst i Premier League. Men dom här gruppspelsmatcherna i europaspelet brukar man fixa. Kanske inte målfest på Anfield men 1-0, 2-0 räcker ju. Har svårt att se att Steaua ska kunna få hål på Reina i makalös form.

Aris Thessaloniki-Atletico Madrid 2 till 1.88 på Expekt
Aris snubblade sig vidare till gruppspelet och har börjat grekiska ligan sådär. Inget målglatt gäng direkt. Atletico har spelat tre tävlingsmatcher och vunnit alla. Europeiska supercupen, hemma mot Gijon (4-0) och borta på San Mames mot Bilbao (inte många lag som gör). Ok att man har Barcelona i ligan strax men det är nog full gas på Atletico oavsett vilka som spelar.

AB spel.