Champions League: Chelsea

Chelsea är laget som verkligen vill ta hem Champions League och den här säsongen kan bli deras chans till den stora titeln. Från Premier League är det dom och Manchester United som anses ha en chans att vinna.

Carlo Ancelotti kommer med ammunition i form av Didier Drogba, Frank Lampard, Nicolas Anelka och Florent Malouda. Den här säsongen är Chelsea laddat med stjärnor och de har också en mycket bra målvakt som räknas bland Europas bästa. Ancelotti kommer att spela med sin 4-3-3 formation där Malouda och Anelka stöttar Drogba i anfall.

Didier Drogba vill förstås få till en lyckad Champions League efter två misslyckade försök. Om han håller sin form så kan Chelseas fans få mycket att glädja sig åt. Ramires och Lampard på mittfältet ger också styrka till laget och med tanke på att deras grupp inte är alltför tuff så finns chansen att gå långt och kanske ta hem Champions League för första gången.