Leeds och två överspel i CL-kvalet

Leeds-Leicester Spela Leeds DNB till cirka 1.60 (1.62 på SportingBet)
Duktigt av Leeds att vinna mot Millwall i helgen. Man har ett bra lag och en helt ok form. Leicester är skakiga. Inte imponerat hittills. Åkte på en riktig smäll borta mot Burnley i helgen. Dock traditionellt sett tajt och målsnålt mellan lagen. Därför garderar spelet på Leeds.

Anderlecht-Partizan Belgrad Över 2,5 mål till 1.78 på Ladbrokes
Det var två free-scoring lag som möttes i förra veckans match. 2-2 till slut där Anderlecht var det bättre laget. Partizan åker till Belgien med krav på sig att göra mål. Anderlecht kan svara med minst ett.

Hapoel Tel Aviv-Red Bull Salzburg Över 2,5 mål till 1.88 på Ladbrokes
Det svänger skönt om Red Bull. Full fart framåt, mindre koll bakåt. Hapoel tog en imponerande seger (3-2) i första matchen. Red Bull måste framåt. Oddset något högt.

AB spel.