Schweiz, Österrike och en träningsmatch

Grasshoppers-Xamax 1 till 1.74 på Betfair
Yes, då är kassakon nummer ett – den schweiziska ligan – igång igen! När matcherna inte är tilräckligt genomlysta finns det alltid smaskiga odds. Grasshoppers spelade 2-2 mot Stuttgart i en träningsmatch häromsistens. Ett ungt lag med massor av kvalitet som kommer gå riktigt bra i år. Xamax: nja dom var inget vidare i våras och jag ser inga förbättringar.

Bohemians-Wolverhampton 2 till 1.44 på 888sport (200 kr gratis)
Spel på en träningsmatch? Till 1.44? Jo… Jag fattar inte riktigt vad Bohemians tänkte på när dom lag upp juli månad. Först har dom ligan att tänka på. Sen kval till Champions League. Och mitt i detta har dom lagt in träningsmatcher! Bohemians vann igår kväll över Sligo med 2-0. Idag spelar man mot Wolves hemma kl 16:00. På tisdag Champions League. På fredag match i ligan. Det förstår vem som helst att man kommer att spela med B-laget som bäst. Då spelar det inte roll i vilken form och uppställning Wolves kommer med.

Kapfenberg-Red Bull Salzburg Under 2,5 mål till 2.29 på Betsafe
Fjolårssegrarna Red Bull mot helusla Kapfenberg. Det kan bara sluta på ett sätt. Nja, oddset på Red Bull är inte spelbart. Kapfenberg kan säkert grisa sig till kryss. Vilket gör att ett spel på under 2,5 mål känns mer rätt. Red Bull är ingen målmaskin.

AB:s stryktipsförslag hittar du här. AB spel.