Kval till Europa League – MrBet går all in

Inga problem för Rovaniemi att plocka handikappet igår!

Llanelli-Tauras 1 till 2.30 på Betsson
Halvpissiga Llanelli möter helpissiga Tauras. Llanelli från Wales är finfina hemma och har ändå en del rutin från Europaspel. Tauras från Litauen spelar i Europa för första gången. Det dom har till sin fördel är att deras liga är igång. Men oddset på hemmasegern är för bra för att missas.

Reykjavik-Glentoran 1 till 1.60 på Expekt
Halva Glentoran är fortfarande på semester. Plus att Reykjavik är i full gång i den inhemska ligan. Stabil etta. Uppladdning och psykkrig och sånt inför kvartsfinalerna är i full gång. Larissa Riquelme, fotomodell, lovar att springa genom Asuncion helt näck om Paraguay vinner VM.

Fortfarande VM-dvala men lite psykkrig och uppsnack inför kvartsfinalerna hittar du här , här och här. AB spel här och här. Går Messi och Torres mållösa från VM? Oddsen har du här.