Underskatta inte tyskarna idag!

Tyskland-England Tyskland +0, +0,5 (+0,25) till 1.80 på Betfair
Nu har spelbolagen smaskat på ordentligt. Hur många objekt som helst att spela på. Skönast är väl ändå “metod för vinst” där oddsen på att Tyskland eller England vinner på straffar är alldeles för låga jämfört med sannolikheten. Men åter till spelet – England är ordentligt nedspelade här. Det här är i men mening en helt jämn batalj. Och då är det värde i att spela ett litet handikapp på Tyskland. Ett spel på asiatiskt handikapp Tyskland +0, +0,5 ger vinst vid oavgjort eller tysk seger.

Spelbolagens tankar om dagens matcher i VM hittar du här. AB dagens bästa spel finns här. Nu börjar psykningarna mellan storlagen komma. Rooney hånas. Capello daddar med Rooney. Uppsnack inför Tyskland-England här och här. Spelar Schweinsteiger?