Fyra topprekar och 2500 kr gratis

Jag vet inte vad dom håller på med på det här spelbolaget, men ger dom bort 2500 kr så är jag inte sen att nappa!

Köge-Midtjylland Över 2.5; 3 till 1.73 på TitanBet
Midtjylland har cupfinal att tänka på nästa vecka. Vinner man den så får man direktplats till Europa League. I ligan har man inget kvar att spela för. Köge har varit avhängda sedan länge men har faktiskt spelat bättre sedan nedflyttningen blev klar. Nu vill man alla gånger visa hemmafansen vad man kan. Tillsammans med det faktum att FCM kommer att vila ett gäng spelare så känns ett handikappspel på Köge lysande. Räknar också med öppet spel varför överspelet testas.

Red Bull Salzburg-Austria Vienna Under 2,5 mål till 2.16 på Betfair
För Red Bull räcker det med 0-0 för att vinna ligan. Austria har ett järntajt försvar och målvakt men en helt impotent offensiv. Det är inte svårt att se att spelet kommer vara avvaktande i början.

Udinese-Bari +0; +0.5
Inget av lagen har något att spela för. Udinese har gjort en riktig mellansäsong. Bari har gjort det bra. Då är det märkligt att se oddset på Bari ligga kring 7-8 gånger pengarna. Vi kör Bari +0; +0.5 och försöker få kring 2.55 på Betfair.

Bolton-Birmingham Över 2.5 mål till 2.00 på Betfair
Inte en sådan match man direkt skulle lira överspel på om det var mitt under säsongen. Men nu är det sista omgången. Och då kan till och med dessa tråkiga lag ställa till med fest. Klart värde i överspelet.

AB spel hittar du här.

Det är 17:00 som Premier League avgörs. Chelsea i förarsätet och dom ska väl bara fixa Wigan? Mer info om sista omgången hittar du här.