Då avslutar vi fotbollsligorna med tre fina rekar!

Sparta-Excelsior 1 till 1.95 på Betfair
Andra matchen i play-off till högstaligan i Holland. Första matchen slutade 0-0 men Sparta dominerade totalt. Med det i åtanke känns ettan klockrent.

Bari-Fiorentina 2.20 på Expekt
Inget av lagen har något att spela för. Men Fiorentina vill helst inte spela den här matchen. Dom vill nog att säsongen ska ta slut, bums. Har inte vunnit på sex matcher. Saknar tre A-spelare. Bari tunga hemma och vill nog avsluta fint inför fansen.

Catania-Genoa Genoa +0; 0.5 (Försök ta bästa oddsen på Betfair)
Raka tvåan på Genoa betalar typ sex gånger pengarna. Det vet jag inte om jag håller med om. Genoa är bättre än Catania och har mer firepower i anfallet. När båda lagen kan spela ut (inget av lagen har något att spela för) så tror jag Genoas kvalitet fixar minst en poäng.