Brann och handikappspel på Mallorca

Brann-Tromsö 1 till 2.00 på Expekt
Brann är bra mycket bättre än Tromsö. Press över hela plan, mycket folk med i anfall och ett högt bolltempo. Brann har inte släppt in mål på två matcher. Oddset på Brann är för högt.

Lorient-Monaco 1 till 1.96 på Betsson
Ta den innan den dalar. Lorient kommer gå för fullt idag. Man har två gubbar: Gameiro med 15 baljor och Vahira med 9 assist som är heta och gärna vill ta hem priserna för bästa målskytt och målpassare. Bara en förlust senaste sex. Monaco är färdiga för säsongen. Om man inte var det även mentalt så blev man nog det när man fick pisk i cupen mot PSG i helgen. Målskytten Nene (14 baljor) stannar hemma.

Mallorca-Real Madrid Mallorca +1.0 till 1.98 på Betfair
Ah, äntligen ett spel på Mallorca hemma igen! Real hänger på Barcelona, men det känns inte säkert någonstans. Det är tajta matcher, man gör mål i slutminuterna. Mallisfansen måste vara helt lyriska över säsongen. Inte nog med att man krossat allt hemma. Man vinner borta också. T ex senast mot Atletic Bilbao. Nu ligger man fyra och man behöver fler poäng för att hålla den positionen. Visst att Real kanske snubblar sig till vinsten här igen men det blir ingen fest direkt.

Den stora matchen ikväll är väl Manchester City-Tottenham. AB har analys kring oddsen här. AB dagens spel hittar du här.