Två spel på Fulham-Wolfsburg

Fulham-Wolfsburg Över 2,5 mål till 2,00 på Betway och Båda gör mål till 1.73 på Betfair
Fulham har tappat stinget efter bragden mot Juventus. Man åkte ur FA-cupen mot Spurs och var riktigt dåliga mot Hull. Match var tredje dag på sistone har nog gjort sitt för tröttheten. Man ligger så fint inbäddade i mitten av tabellen. Inget att spela för i Premier  League. Alltså kan man satsa allt på Europa League. Hemma är man ju som vi sett förut ett riktigt monster. Volkswagenvargarna från Wolfsburg gör en dassig säsong i Bundesliga men har spottat upp sig på sistone. Det fina med Wolfsburg är att dom har en otrolig offensiv, samtidigt som defensiven sviktar betänkligt. 52-51 i målskillnad i ligan på 28 matcher. Då kan ni ju själva räkna ut att målsnittet per match är en bra bit över 2,5. Rekarna bygger på att Fulham gör minst ett mål och att Wolfsburg bjuder upp till dans.

AB dagens bästa spel här.