Spurs och City har toppchans

Viking-Stabaek 1 till 2.35 på Expekt
Två lag som inte direkt imponerat i säsongsinledningen. Viking är i normala fall ett grymt härligt lag att se på hemmaplan. Tror att man kan få igång spelet idag. Inga jätteskador på hemmalaget. Stabaek losade hemma mot Honefoss i veckan. Riktigt uselt. Nannskog och Farnerud borta för Stabaek.

Manchester United-Tottenham Asian +1.0; +1.5 till 1.80 på Betfair
Spurs är ju i kalasform. Full pott mot Chelsea och Arsenal och nu har man läge att tvåla dit United också. Skadefritt. Lennon tillbaka. United måste vinna för att ha chansen till ligatiteln. Men inte blir det så lätt inte. Med handikappspelet förlorar vi bara om United vinner med två mål eller mer.

Arsenal-Manchester City 2 DNB till 2.85 på Betfair
City jagar fjärdeplatsen. Arsenal ingen chans på någon ligatitel och har tappat sugen lite grann. Arshavin, Fabregas, Gallas, Vermaelen, Almunia, Denilson borta. City fulltaligt. Överodds på City.

AB spel hittar du här.