Skottland, PL och Copa Libertadores

Emelec – Internacional 2 till 1.75 på Betsafe
Copa Libertadores. Hemmalaget har förlorat alla sina matcher. Vinner Internacional har man en plats i åttondelsfinal. Motivation och klass!

Dundee United-Rangers Över 2,5 mål till 2.00 på Betfair
Förväntar mig en riktig klassiker ikväll. Dundee siktar på att sätta press på Celtic om andraplatsen. Rangers behöver två vinster på de sista sex matcherna för att säkra titeln. Rangers vill ha revansch för tappet i cupen mot just Dundee. Dundee har två ordinarie backar borta. Dessutom lutar statistiken åt överspelet.

Aston Villa-Everton Asian 0:0 Villa till 1.81 på Betfair
Villa har inte imponerat på sistone. Dock spelade man bra mot Chelsea sist. Everton har impat, fram tills för någon vecka sedan. 2-2 mot West Ham, 0-0 mot Wolves. Börjat tappa orken? Svårt att se att Villa ska förlora det här.

AB:s spel hittar du här.