En fransk och en spansk

Auxerre-PSG 1 till 2.12 til Betfair
Paris verkar aldrig kunna bli ett storlag igen. Pengar har man, fans har man, men någon vinnarkultur har man inte. Auxerre är raka motsatsen. Dom spelar med hjärtat utanpå tröjan. Ligger i kulturen. Och nu har man faktiskt läge att ta sin andra ligatitel någonsin. Bordeaux och Lyon kämpar i CL, det gör inte Auxerre. Fyra raka hemma. Pedretti tillbaka efter avstängning. Mycket viktig spelare för hemmalaget. Tvärusla bortalaget PSG kommer inte ta poäng idag.

Almeria-Mallorca Oavgjort inget spel (DNB) till 1.84 på Betfair
Två lag med ungefär likartad kvalitet. Att Mallorca ligger före i tabellen handlar om en osannolik hemmaform. Almeria har nu en hemmaform som är brutal. Och man är lite som Blackburn i Premiership – man vinner mot lag som är lika bra eller sämre i tabellen. Luktar 1-0, 2-1 eller möjligen oavgjort. Men pisk får Almeria icke!