Tyskarna går vidare i Europa League

Wolfsburg-Rubin Kazan 1 till 1.80 på Nordicbet
Jäkla Wolfsburg losade vi på förra veckan när man mindre än 48 timmar efter trippen till Ryssland gick och vann med 4-0 i ligan. Formen är helt på topp alltså. Ringrostiga Rubin kommer sitta i omklädningsrummet och gråta redan i halvtid.

Werder Bremen-Valencia 1 till 2.18 på Betfair
1-1 blev det i Spanien förra veckan. Perfekt för hemmastarka Werder. Valencia har vikt ner sig i stormatch på stormatch på sistone. 0-3 mot Barca. 1-4 mot Atletico. Club Brugge fick man också pisk mot. Werder i form piskar Valencia som saknar flera viktiga gubbar.

Fulham-Juventus Fulham 1 DNB till 1.77 på Betfair
Juventus har ett halvt lag borta med skador och avstängningar. Till exempel måste man ställa upp med tredjemålvakten. Backlinjen ordentligt försvagad. Man har 3-1 att gå på från första matchen. Och så är man överlag ett lag i kris. 3-3 mot Siena sist var inget styrkebesked direkt. Alltså: vad talar för att Juventus kommer att gå ut på oerhört tajta och svårspelade Craven Cottage där ale-stinniga engelsmän hänger ner för terrasserna och hånar motståndarna och spela ut Fulham? Inget. Juve kommer försöka täppa till allt bakåt och klara sig utan skador. Viktig match i helgen mot Sampdoria också. Bobby Zamora gör ett för Fulham. Agerar man bara som man brukar hemma så blir det minst oavgjort.

AB spel hittar du här.