Två överspel idag

Eindhoven-Den Bosch Över 3,5 mål till 2.10 på de flesta bolag
Nämen vad är detta?! Odds över 2 på över 3,5 mål i holländska andraligan. Den ligan som det blir överlägset flest mål i! I typ hela världen! När Eindhoven spelar fotboll ligger snittet på strax under fyra mål per match. Den Bosch ligger på cirka 3.25. Eindhoven hemma är en orgie i anfallsfotboll. Allt över 2.00 är spelbart!

Maritimo Funchal-Sporting Lissabon Över 2,5 mål till 2.40 på Betfair
Tittar man på statistiken för båda lagen under säsongen ska det bli 2.2 mål i den här matchen. Men faktiskt brukar mötena mellan dessa lag sluta över 2,5 mål. I alla fall i sex av de senaste sju mötena. Det finns inget värde i oddsen på underspelet. Oddset ligger på överspelet. Spelbart över 2.25 i min mening.

AB spel hittar du här.