Pompey och underspel i Sunderland

Det vore synd att påstå att formen är på topp för MrBet. Men svackor kommer, precis som långa serier av vinster. Bara att gneta sig ur svackan!

Sunderland-Bolton Under 2,5 mål till 1.76 på Betfair
Ett möte mellan två usla lag som inte kan göra mål och som båda slåss för att hålla sig kvar i Premier League. Bolton har i och för sig spottat upp sig och vunnit dom två senaste mot, håll i er nu, Wolves och West Ham. Riktiga bragder. Sunderland har gjort tre mål på dom senaste sju i ligan, Bolton fem på senaste sju. Spelbart ner till 1.65 enligt min mening.

Portsmouth-Birmingham 1 DNB till 1.68 på Betfair
Pompey, WTF! Här var man uträknade, slut, konkade. Man hade tappat tvålen i duschen på Alcatraz. Men vilken reaktion. Och Piqiuonne gör mål på allt han ser. Man mötte Birmingham så sent som i lördags och vann med 2-0. Gamla grisiga Birmingham som kämpar och sliter men är lika målsnåla som ett italienskt mittenlag på 1980-talet. Man släpper i och för sig inte in så mycket heller. Därför spelas DNB för att säkra insatsen tillbaka vid oavgjort. Birmingham mitt i tabellen i ingenmansland. Portsmouth kämpar för livet.

Aftonbladet spel hittar du här.