Pacos och Atletico

Pacos Ferreira-Maritimo Funchal 1 till 2.42 på Betfair
Pacos i form. Och som alla portugisiska lag är man bra hemma. Maritimo hatar att åka från sin gröna lilla ö i Atlanten. Pacos har vunnit de senaste tre mötena. Jag ger hemmalaget 50 % chans att vinna och då gillar vi ju oddset!

Atletico Madrid-Osasuna 1 till 1.89 på Betfair
Egentligen borde man undvika att spela på det ultimata svajgänget Atletico över huvud taget. Men när man hittar ett spel med värde så ska man inte bry sig om sånt. 0-0 i veckan hemma mot ett Sporting Lissabon som spelade mer än en halvlek med en gubbe mindre var inte imponerande. Men Sportings försvar är bland det grymmaste i Europafotbollen så Aguero och Forlan må vara ursäktade. En till mållös match hemma kommer fansen inte gå med på. Då kommer näsdukarna fram. Osasuna har sin borg hemma och är inget vidare borta. Avbräck för hemmalaget med Reyes borta men ärligt talat så är han inte svår att ersätta.

AB:s dagens bästa spel hittar du här.