In med markerstapeln!

Cagliari-Catania 1 till 2.24 på Betfair
Årets julklapp kommer tidigt i år! Urtunga, superoffensiva Cagliari som har gjort mål i varje hemmamatch och har 7-3-3 hittills. Jag räknar med att dom ställer upp med sitt patenterade tremannaanfall. Catanias problem är att man inte gör mål. Idag saknar man dessutom de ordinarie mittbackarna.

Bari-Chievo 1 till 2,05 på Expekt
Bari hemma har vi cashat in på flera gånger. Och när man möter ett Chievo som tycker att det är skitjobbigt att åka på bortamatch. Sist Bari spelade hemma fick man pisk mot Milan. Inget att säga något om egentligen. Att Chievo har vunnit sina senaste två matcherna lägger jag inget i.

Nurnberg-Leverkusen Under 2,5 mål till 2.00 på Betsafe
Svårt att bli klok på Leverkusen. Konkurrent efter konkurrent har haft svackor under säsongen medan Leverkusen har tuggat på. En oavgjord där, en vinst där. Obesegrade hittills! Men det är ingen glamourfotboll direkt. 0-0 senast mot Köln var direkt dåligt! Målspottaren Bunjaku saknas för Nurnberg så dom lär inte göra mer än ett. Nurnberg som ligger i botten av tabellen kommer att försöka spela på Leverkusens ångest för att dom inte räcker till i toppen. Luktar målsnålt lång väg. Spelbart ner till 1.90.

Atalanta-Udinese 2 Draw No Bet (oavgjort inget spel) till 2.30 på Betfair
Udinese har trots spelarmaterial och talang lyckats med konststycket att ha en nolla i vinstkolumnen på bortaplan. Det är tur att man har ett skapligt hemmafacit. Annars hade fansen börjat kika på vandrarhem i Albinoleffe för nästa säsong. Här har man verkligen chansen att ta tre pinnar. Atalanta är nämligen Serie A:s näst sämsta hemmalag. Di Natale gör minst en balja och spräcker nollan i vinstkolumnen idag. Med pengarna tillbaka vid oavgjort är det här ett klart överodds.

AB spel hittar du här.