Hockeymåndag

Modo-Skellefteå Modo -1 till 1.90 på Unibet
Det tar emot att spela på objekt som resten av världen också rekar. Men man kan reka just för att det ser ut som att lag ska vinna (=dålig strategi) eller så kan man reka när ett odds är något för högt jämfört med sannolikheten (=den enda vinnande strategin).  Det raka spelet är det inget värde i, däremot är det rejält värde i Modo -1. Modo är i en fullständigt hysterisk form för tiden. Foppa spelar flera matcher på rad. Alla andra börjar göra mål. Man håller tätt bakåt. Verkar nästan som att Aravirtas gubbar börjar gå för SM-guld. Skellefteå är sargade och trivs inte alls i ladan i Ö-vik.
Djurgården-Linköping 1 till 1.95 på Betfair
Vilken säsong dom gör Djurgården! Någon som trodde det i somras? DIF har på senare år haft ganska lätt för östgötarna hemma. Och när Linköping saknar Mikael Håkansson, Jan Hlinka och Jan Hlavac med flera forwards är frågan vem som ska göra målen? Gör DIF två så vinner man matchen. Jätteformtoppade Wesslau kommer att spika igen.
AB spel hittar du här.