En italienare, en engelsman och en österrikare

Roma-Milan Över 2,5 mål till 1.92 på NordicBet
När Roma lirar sitt spel blir det mål, mängder av mål. Och när Milan har CL i veckan så vilar man några gubbar, bland annat Beckham. Roma åkte ur Europa League men det är man nog mest glada för. Fullt fokus på ligan! I ligan har man inte förlorat sedan 28 oktober. Toni tillbaka också. Spelet bygger på att Roma gör minst två mål själva. De senaste fyra matcherna lagen emellan har slutat över 2,5.

Newcastle-Barnsley Newcastle -1 till 2.28 på Unibet
Newcastle har piskat igång formen igen. Varje lag, hur bra man än är har ju en liten svacka per säsong. Den är över nu för grabbarna från norr. Senaste fyra hemma har slutat 3-0, 4-1, 5-1, 2-0. Det är alltså  gata för dom på hemmaplan. Barnsley skrämmer ingen. Framför allt gör man inte så många mål. Ett mål kan dom säkert peta in men jag räknar kallt med att Newcastle gör minst tre.

Austria Wien-LASK Linz Austria -1 till 1.80 på Unibet
LASK är Mr Bets favoriter. Öppna spjäll, tonvis av mål både framåt och bakåt. Nån av storklubbarna borde kolla upp vad det är för folk dom har i anfallsväg alltså! Hemma har Austria byggt sig ett fort. Vinner allt. Och i oktober piskade man LASK med 3-0. Linzarna i botten av tabellen, Austria i toppen. Gata!

Aftonbladets speltips hittar du här.