En fransk, en rysk och en grek

Lille-Grenoble Lille -1 till 2.00 på Betsson
Lille har en fart i sitt spel som är oerhört. Ibland går det lite väl fort och man har inte riktigt kontroll. Som en fyraåring som springer omkring och snubblar och slår sig. 1-0 mot Liverpool i veckan var ett styrkebesked. Matchen borde slutat 0-0 men man såg att Lille var i form. Grenoble är tvärsist och tvärsämst. Nog för att man ibland sprattlar till och faktiskt vinner matcher med typ 4-0 men det går inte mot ett tungt hemmalag idag. Lite problem med målskyttet för hemmalaget på sistone men jag tror det släpper idag.

Spartak Moskva-Dynamo Moskva 1 till 2.30 på Betfair
Första matchen och redan jättederby! Dynamos anfall skrämmer ingen. Man har ju”förstärkt” med Liverpooljättefloppen Voronin till exempel. Förra året gick det såå långsamt, och det verkar inte bättre nu. Spartak å andra sidan, med Welliton och Alex och nye Ari – världsklass. Full fart framåt!

Levadeiakos – Xanthi +0,5 till 2.00 på Betfair
En riktigt måstemåstematch för båda lagen. Xanthi är ett gammalt hederligt klassiskt lag i Grekland. Rutin, tradition och en ägare som skulle hoppa ut i Medelhavet och simma iväg och aldrig komma tillbaka om man skulle åka ur. Levadeiakos är ett riktigt sopigt gäng. Att oddset är så lågt på hemmalaget beror på att alla förväntar sig 1-0, 1-0, 1-0 i grekiska fotbollsmatcher. Det kommer Xanthi inte gå med på idag.

Dagens bästa spel på AB hittar du här.