CL och Championship

Chelsea-Inter Båda gör mål till 1.92 på Unibet
Chelsea ska vara favoriter både till att vinna den här match och gå vidare. Men vem har sagt att det kommer att gå lätt? Turnbull kommer att starta i målet för Chelsea. Killen är inte superstabil och sist han stod i mål släppte han in två mot Apoel Nicosia. Att Chelsea gör mål är klart, med en Drogba i dunderform. Tror också Inter gör mål, antingen genom att Turnbull missar eller att Inter i en snabb omställning med Cambiasso i andravågen gör baljan.

Coventry-Cardiff 1 DNB till 1.72 på Unibet
Cardiffs form är dalande, Coventrys är uppåt. Cardiff har verkligen vikt ner sig på sistone. Det såg så säkert ut med kvalplats men nu kan det gå hur som helst. Cardiff har gjort två mål på senaste sex så jag förväntar mig inte målkalas ikväll. Coventry gör inte jättemycket mål heller men har täppt till bra bakåt. Möjligt att Cardiff kan gneta till sig 0-0 eller 1-1. Då får vi pengarna tillbaka.

Reading-QPR 1 till 1.98 på Betfair
Reading fortsätter sin resa upp i tabellen. QPR åt andra hållet. Fantastisk form på Reading, 16-5 senaste 6 matcherna och det inkluderar 2-4 mot Aston Villa där man faktiskt var bättre än Villa i första halvlek. Full fart framåt. 2-0 redan i halvtid.
AB dagens bästa spel hittar du här.