Börjar dra ihop sig i CL

Bayern Munchen-Manchester United 2 DNB till 1.79 på Betfair
Robben, Gomez och Demichelis osäkra. Schweinsteiger avstängd. Taskig form på Bayern. Lyckades slarva bort alla poängen mot Stuttgart i helgen. United i den fetaste formen i mannaminne. Rooney gör mål på allt och ingen kommer igenom femmannamittfältet. Dock är tyska lag alltid tunga hemma. Att United är oddsfavoriter tycker jag är helt klart. Att dom vinner matchen är dock lite mer osäkert. Minst oavgjort får dom dock med sig.

Häcken-Trelleborg 1 till 1.85 Betsson
Här ligger Betsson alldeles för högt. Hemmastarka Häcken står inför en grym säsong. Ja, den har redan börjat bra. Piskade Änglarna (dock med lite flax) och har haft en otrolig försäsong. Halvpissiga Trelleborg är ett helpissigt bortalag. Dom har inte en chans här.

AB spel hittar du här.

Kommentarer
  1. Jocke
  2. Jocke