Äntligen lördag!

Stoke-Tottenham X till 3.40 på Betfair
Stoke är det laget som har spelat flest oavgjorda matcher i Premier League. Anledningen är att man har en tuff defensiv som inte släpper till mycket samtidigt som man inte gör så mycket mål framåt. Då blir det lätt 1-1 till exempel. Jag tycker oddsen är lite skeva i den här matchen. Hemma på Britannia kan Stoke vinna över Real Madrid en bra dag. Ändå är Spurs klara favoriter. Stoke fyra oavgjorda senaste sex och starkt att hålla 0-0 mot ett Villa i finfin målform. Spurs vill gärna snika till sig fjärdeplatsen men jag tror inte man åker hem med mer än en poäng. Man imponerar inte direkt på bortaplan. Defoe spelar inte.

Wigan-Burnley 1 till 1.80 på Expekt
Burnley är slut. Man orkade överraska under delar av hösten men till slut så slår avsaknad av kvalitet och bredd tillbaka. Wigan skräms å andra sidan inte heller. Men man har några spännande gubbar som kan avgöra matcher, Rodallega till exempel. Vinner Wigan idag så lämnar man bottenlagen en bit bakom sig. Otroligt viktig match för båda lagen men jag tror Wigan är klassen bättre. Inga skador att tala om.

Athletic Bilbao-Getafe 1 till 2.05 på Betsafe
Inga lag åker till mörkaste Baskien och vinner lätt. Real Madrid gör det inte, Barca brukar ha svårt. Och nu kommer halvdassiga Getafe på besök. Getafe utan målgöraren Soldado. Getafe borta är ett skämt överlag. 3-0 för Getafe mot Mallis häromveckan var inget formbesked. Mallorca är en drömmotståndare för Getafe. Yeste tillbaka för Athletic.

BP-AIK 2 till 1.71 på Betsson
AIK:s premiär var allt annat än övertygande. BP:s förlust mot Helsingborg var inte mycket att analysera. Nu finns det inget att snacka om. Det blir fullt tryck från Gnaget. Matchen spelas på Råsunda men det är BP som är hemmalag. Men det kan vi alltså räkna bort. Jag ser matchen som möte på neutral plan. AIK kommer att ha bollen 70 procent. Kan man bara trycka in ett mål så är det klart. BP har aldrig tagit poäng mot AIK.

Cruz Azul-Tigres Cruz -1 till 2.46 på Betsafe
Hemmalaget är i en sån form att det är löjligt. Till exempel 3-2 borta mot Toluca senast. Toluca hade innan det inte förlorat på 25 hemmamatcher. Måljagaren Emanuel Villa är i högform. Tigres har bara vunnit en av dom senaste tio och det var mot tvärdåliga Indios. Dalkurd skulle göra tvåsiffrigt mot Indios. Tigres ett lag i kris och har inte en chans mot hemmalaget.

AB spel hittar du här.