Tisdagens guldkorn

Fulham-Burnley 1 till 1.80 på Betsson
Burnleys trupp är inget att hålla i handen när det blåser. Och det kommer det att göra ikväll mot Fulham. Fulham med några skador, men med Bobby Zamora tillbaka, är genomstabila på hemmaplan mot likvärdiga och sämre lag. Man orkar inte riktigt med de större lagen men ett lag som Burnley är en munsbit.
Carlisle-Leeds Carlisle +1 till 1.84 på Betsafe
Andramatchen i semin i LDV Vans Trophy. Carlisle vann borta. Leeds har spelat åtta matcher på lite mer än en månad. Inga dåliga bataljer heller. Ni minns väl United och Tottenham. Carlisle är inget jättegäng och hemmastatistiken inte mycket att hurra för. Men man gör mål i varje match. Teorin här är att Carlisle har 1-0 från början och gör minst ett mål i matchen. Alltså måste Leeds göra minst tre. Det orkar man inte.

Oddsen för vinst i OS-hockeyn är intressanta. Kanada nere i dubbla pengarna. Kanske något att boka på Betfair?

AB:s spel hittar du här och här.