Späckad lördag med MrBet

Huddersfield-Leeds 1 till 2.62 på Betfair
Leeds knallform har gått lite i stå på sistone. Bara en seger på senaste sex matcherna. Idag åker man till Huddersfield och där är det kämpigt för de flesta lag. Och nu har Hudds dessutom finfin form. Kan man bara hålla ner Beckford så lutar det åt hemmaseger. Den som tror att Leeds kan knipa en pinne kan spela Asian 0:0 eller DNB (vilket odds som är högst!).

Burnley-Portsmouth 1 till 2.05 på Unibet
Nu har Pompeys ekonomiska problem nått kulmen. Tvångsförvaltning eller något liknande har man åkt på. Minuspoäng talas det om också. Alltså kommer man inte spela i Premier League nästa år vad som än händer. Spelarnas motivation bör vara noll. Dom har nog ringt sina agenter för att hitta nya klubbar till nästa säsong. Burnley har chans att hänga kvar och det ska man i så fall göra genom att vinna på hemmaplan för på bortaplan tar man inga poäng. Burnley har vunnit hälften av sina hemmamatcher och med seger idag ökar chanserna att hålla sig kvar ordentligt. Det är knalljämnt i nedre delen av tabellen. Det enda frågetecknet är väl att Nugent inte får spela mot sitt gamla lag.

Barcelona-Malaga Barca -2 till 2.20 på SportingBet
Du som följer MrBet har märkt att jag inte spelar Barcelona särskilt ofta. Det är nämligen inte ofta det finns värdeodds i Barcaspelen. Men med ett stabilt 1-1 borta i CL i veckan så är det lugnt på den fronten och då är Malaga en sån där liten munsbit som Camp Nou bara älskar att smaska i sig. Malaga har varit skapliga 2010 men nu har man ett helt gäng gubbar borta och det känns som man åker till Katalonien bara för att hålla ner siffrorna. Lag som Malaga vet att dom kommer få pisk, det bara är så.

Leverkusen-Köln Leverkusen -1 till 2.00 på Unibet
Köln åkte på en riktig smäll hemma sist när Stuttgart kom på besök (MrBet har redan glömt den reken… =). Det såg riktigt spattigt ut alltså. När obesegrade ligaledande Leverkusen väntar så kommer Kölnarna få pisk och begå kollektivt självmord från Kölnerdomen. Leverkusen har gjort 50 baljor på 23 matcher och gör tre mål i snitt per match hemma. Lätt!

Stryktipsförslag hittar du här. AB:s dagens bästa spel här.