Söndagens bästa spel

Mallorca-Villareal 1 spel utan kryss (Draw no bet) till 1.61 på Betsafe
Mallorca har en fullständigt sjuk hemmastatistik, vilket vi cashat in på flera gånger under säsongen. Man vinner allt och släpper inte in något mål. Förlorade sist borta mot jumbon Xerez men som sagt, det var på bortaplan och Xerez måste vinna någon gång. Borja Valero tillbaka för Mallis. Dessutom är det fina med Mallis att det finns fem-sex gubbar som kan göra mål. Villareal trodde man var på gång men icke, svajgäng i klass med Atletico Madrid. Möjligen kan man snika till sig ett oavgjort. Om så är fallet får vi pengarna tillbaka.

Chelsea-Arsenal 1 till 1.85 på Betsson
United piskade verkligen Arsenal i senaste matchen. Arsenal orkade inte stå emot. Nu möter man Chelsea och sen har man Liverpool på onsdag. Ska Arsenal hålla sig kvar i titelkampen gäller det att ta poäng mot Chelsea och vinna mot Liverpool. Det kommer inte att hända. Chelseas tyngd hemma på Stamford Bridge kommer att trycka ner Arsenal ner i knät på egen målvakt. Och det går inte att kontra mot Chelsea. Sen ska vi komma ihåg att Drogba älskar att spela mot Arsenal. Fabregas är dock i superform, men Chelseas mittfält kommer göra det tufft för den lille kreatören.

AB:s speltips hittar du här.