Överspel i Italien och Sevilla vinner

Lördagen gick sådär, verkligen… Precis som förra lördagen. Men februaris ROI (uppdaterat från igår) ser fortfarande finfint ut.

Genoa-Bologna Över 2,5 mål till 2.04 på Betsson
Genoa har gjort sin hemmaplan till ett fort den här säsongen och man vräker in mål. Senast vann man över Udinese med 3-0 och det känns nog bra för genovesarna som nu har finfint läge att knapra sig upp på en plats i Europa nästa säsong. Bologna ligger lite pyrt till men har skaplig form och kommer nog hålla sig kvar. Poäng borta mot Genoa idag är inte prio ett för klubben. Genoas Acquafresca och Sculli är i kanonform och gör ett var idag. Sen är det upp till dom andra 18 utespelarna att peta in ett till.

Sevilla-Athletic Bilbao Sevilla -1 till 2.85 på Unibet
Athletic fick ordentligt med pisk mot Anderlecht i Europa League. 0-4 borta. Det var nog riktigt demoraliserande. I ligan gör man det bra. Framför allt har man ju sin kokande hemmaplan där man kan slå vem som helst. Formen är dock inte på topp just nu. Två segrar på senaste sju, men det har varit mot Tenerife och Xerex – riktiga skräpgäng. Sevilla har efter en liten svacka nu börjat vinna igen. Tre raka. Traditionellt har man aplätt mot baskerna hemma. Målrikt brukar det bli också.

AB spel hittar du här.