Norwich och Edsbyn

Norwich-Southend 1 Norwich -1 till 2.10 på NordicBet
Södra Änden mötte i helgen ett MK Dons med typ två ordinarie spelare på planen. Korvgubben satt på bänken. Hur det gick? Jo, Southend fick tokpisk. Då ska man väl inte ha något att hämta mot blytunga Norwich? Nej, precis. Hemma är Norwich grymma och man vinner ofta med mer än ett mål. Norwich har vunnit 9 av de senaste 11 hemmamatcherna. Inga egentliga avbräck att tala om.

Edsbyn-Villa Lidköping 1 till 2.13 på NordicBet
Kvartsfinal. Ingen jätteform på något av lagen. Edsbyn har fem raka mot Villa hemma och det är inga dåliga siffror. Tvåsiffrigt fyra av fem. I Elitserietabellen slutade lagen femma respektive fyra. Edsbyn är vana vid att spela tuffa matcher i utslagningsrundan. Får man då över två gånger pengarna på laget från Byn så måste det spelas.

AB spel här.

Kommentarer
  1. Tobias Holm
  2. Tobias Holm