En spansk, en engelsk och en italienare

Cagliari-Parma 1 till 1.91 på Betfair
Parma i kris. Parma har senaste två bortamatcherna åkt till Sicilien och kammat noll. Cagliari har bara förlorat tre av de senaste 15 matcherna. Och det har inte varit mot skräpgäng direkt: Milan, Inter, Palermo… Cagliari har några avbräck i dom bakre regionerna men eftersom Parma egentligen bara har en anfallare med – Bojinov – till spel idag så lägger jag inte så mycket värde i det.

Real Madrid-Villareal Real Madrid -1 till 1.85 på Betway
Real har av tradition lätt mot Villareal. Dessutom ståtar man med den brutalaste hemmastatistiken. Real har två förluster senaste tio matcherna. Borta mot Athletic och borta mot Lyon. Inget att lägga märke till. Real förlorar alltid i Baskien och vinner aldrig borta i utslagningsomgångarna i Champions League – där avgör man hemma! Villareals form är minst sagt knackig. Inte dom gula ubåtarna från tidigare säsonger.

Fulham-Birmingham 1 till 2.10 på Expekt
Du som följer MrBet har cashat in finfint på Fulham hemma. Precis som vår streak på Mallorca hemma (som tyvärr bröts igår) så har Fulham varit en kassako. Man är helt enkelt stabila hemma. Och har man en Hangeland i backlinjen som är rent av världsklass och en Bobby Zamora på topp i hysterisk form så ska det mycket till om Birmingham (som inte kan göra mer än ett mål per match) vinner. Birmingham har tappat fart. Inte konstigt kanske eftersom man överpresterat under hösten och har ett begränsat spelarmaterial. En seger sista fem. Reken bygger på att Fulham gör två mål.

Aftonbladets speltips finns här.

Kommentarer
  1. DBS
  2. DBS
  3. mrbet
  4. mrbet