Lördag kväll med Mr Bet

Mr Bet hade datastrul i förmiddags. Därför föll eftermiddagens rekar på Bundesliga bort.

Dortmund-Hamburg 1 till 2.50 på Betway
Dortmund är i en helt hysterisk form. Fem raka vinster och gör massor av mål. Hamburg är visserligen oerhört svårslagna men jag tror att man går på pumpen ikväll och får sin första bortaförlust för ligasäsongen.

Valladolid-Barcelona Spela Barcelona -1 till 1.70 på Betsafe
Ingenting, verkligen ingenting, talar för Valladolid. Hemmalaget kommer åka ur i år. Barcelona kommer vinna ligan. Det fina med Barcelona är att dom har hur många gubbar som helst som kan göra mål. Andravåg, tredjevåg, tamefan om dom inte har även en fjärdevåg med Puyol och Valdes! 14-4-0(46-10) är Barcas rad.

AB:s dagens bästa spel. Sandebäcks livespel. Yksel Osmanovski gästtippar. En enkät bland spelbolagen visar att Liverpool bör undvikas när det gäller spel. Skitsnack. Liverpool ska man inte spela mot den kommande tiden. Wolves och Bolton nästa två matcher är två säkra segrar.