Tunga annandagsrekar

Äntligen lite spelutbud igen! MrBet har granskat varenda lags julfest och vet precis vilka som är bakis, vilka som “råkade” stöta på lagkompisens tjej och vilka som är missnöjda med sina julklappar.

Birmingham-Chelsea 1 till 8.00 på Betfair
Har Ancelotti fått ordning på laget när det är fasta situationer? Kommer Sebastian Larssons toppform hålla i sig? Har Birminghams stabbiga anfallare skakat av sig bakfyllan? Spelar ingen roll. Chelsea ställer upp utan Drogba och han är den enda som gör mål för Chelsea. 8 gånger pengarna är brutalt! Så jag håller med Arne Weise! Strömberg spelar underspel. Vanskligt…

Fulham-Tottenham 1 till 2.85 på Expekt
Fulham hemma är alltid en spik, oavsett motstånd. Till och med Barcelona skulle ha svårt på Craven Cottage. Med Brede Hangeland i backlinjen går det inte att forcera försvaret. Nog för att Tottenham har skaplig form och tillräckligt med anfallskraft för att göra mål på alla lag men inte idag, inte mot Fulham.

Watford-Nottingham 2 till 2.40 på Betsson
OBS! Börjar 13:00!
Med ett jäkligt begränsat spelarmaterial har Watford gjort det skapligt hittills men nu har dom losat fyra av senaste fem. Man gör mål men släpper också in en hel del. Nottingham har å andra sidan vunnit fyra av senaste fem. Toppform! Sen är man sådär på bortaplan, därav kryssgarderingen.

Härligt att se att Söderling nu verkligen är en av de stora! Kolla in artikeln på Aftonbladet.