Stoke, LASK Linz och Bayern Munchen

Stoke-Wigan 1 till 2.20 på Betfair
Wigans senaste två bortamatcher har slutat med 13-1 i baken. Losat 5 av 7 borta. Stoke är riktigt fina hemma. Med ett imponerande huvudspel kan man säkert peta in minst ett mål på fasta situationer och då är Wigan slut.

Wiener Neustadt-LASK Linz Över 3,5 mål till 2.30 på Sportingbet
Ah, LASK Linz. MrBets favoritlag. Man gör osannolikt många mål och man släpper in lika många. 0-2-7 på 9 bortamatcher och helt crazy 14-33 i målskillnad. Hemmalaget har 3.80 i snitt hemma. LASK har 5.22 i snitt på bortaplan.

Bochum-Bayern Munchen 2 till 1.45 på Expekt
Spela aldrig mot trenden! Bayern har hittat en hysterisk toppform. Var helt brutala mot Juventus i CL i veckan. Det är nog första gången MrBet rekar en tvåa till så lågt odds, men här finns liksom inget att diskutera. Bochum har gnetat till sig två raka oavgjorda, men det kan man inte göra idag. Går också att spela Bayern -1 till 2.20 på Expekt.

Jättepott i V75 idag. Speltips hittar du på Aftonbladet.

Snacket om Liverpool-Arsenal har redan börjat! MrBet kommer med analys i morgon söndag.