Öken idag men vi spelar Bolton

Ny bonus! 200 kronor i gratisspel på Expekt!

Wigan-Bolton 2 till 3.60 på Expekt
Synd att påstå att något av lagen levererar. Elmander inbäddad bakom kylklampar i frysboxen. Ingen stabilitet alls i Wigan. I grunden är Bolton ett bättre lag än Wigan och det är i sådana här matcher som klassen brukar visas. Klasnic i fenomenal form. Tajt och tillknäppt kommer det att bli. 0-1?

Igår skrev MrBet om Benitez framtid och om oddsen för näste Liverpoolmanager. Idag är det Svennis som är i ropet. Flera spelbolag har lagt odds på var Svennis steker brudar nästa år. Göteborg till 100 gånger pengarna? Nordkorea? Nja. Spännande spelobjekt men inget som en äkta sportsbettare ger sig in på.

Apropå Notts County. Idag möter man Bournemouth borta. Cirka 2.60. Möjligen spelbart men ingen huvudrek från MrBets sida.

Sandebäck och Nybrink hittar du här. Bland annat en rek på innebandy. MrBet lämnar den. Innebandy är som NHL.