Fotbollssöndag

Lazio-Genoa X till 3.30 på Betfair
Lazio får bara inte förlora den här matchen. Man stod upp bra mot Roma i derbyt förra veckan men förlorade även där, precis som så ofta den här säsongen. Genoa skaplig form och känns som att dom kommer att ta en plats mellan 5-7. Bygger den här reken på att Lazio kommer att täppa igen ordentligt och att Genoa är klart nöjda med oavgjort borta.

Almeria-Deportivo 2 till 2.80 på Betfair
Almeria är inne i en riktigt bedrövlig trend. En seger på senaste sex, resten förluster. Depor riktigt bra borta. Snubblar in en boll och håller sedan tätt bakåt. Två raka vinster på bortaplan.

Mainz-Stuttgart 1 till 3.00 på Betfair
Stuttgart har inte vunnit på sex matcher i Bundesliga. Mainz har inte vunnit på fyra. Normalt är Mainz dock ett gjutet hemmalag. Man ligger trots allt i mitten av tabellen medan Stuttgart släpar i botten. Tre gånger pengarna känns som ett riktigt värdespel!

Inga kommentarer