Dramatisk avslutning i Europa League

Det saknades ju inte chanser för Liverpool att göra ordentligt med mål, men vi fick nöja oss med plus minus noll igår.

Lille-Slavia Prag 1 till 1.25 på NordicBet och Över 3,5 mål till 2.80 på Expekt
Knalljämnt i den här Europa League-gruppen. Valencia på 9 poäng, Lille och Genoa på 7. Något av dessa lag kommer inte att gå vidare. Lille har en fullständigt brutal form. Nära fyra gjorda mål per match senaste fem. Två raka matcher vunna med 4-0. Slavia Prag är det laget som inte har chans att gå vidare och bör sakna motivation. Dessutom går man sådär i den inhemska ligan. Att Lille vinner är det inget snack om. Ettan + överspel spelas.
Genoa-Valencia 1 till 2.94 på Betfair
Valencia har klart bättre form än Genoa. Bygger den här reken på att Valencia släpper in bra många mål och att Genoa har en skaplig offensiv. Valencia behöver en pinne för att vara säkra på att gå vidare och börjar antagligen något försiktigt. Kan Genoa göra första målet blir det nog väldigt svårt för Valencia att svara med ett annat spel.

Sen är det fantastiskt att Barcelona har chansen att vinna allt de har ställt upp i i år.