Blandad lördagskompott

Stuttgart-Hoffenheim 1 till 2.15 på NordicBet
Hoffenheim saknar ett gäng gubbar. Bland annat Hildebrand i mål. Starkt av Stuttgart att vinna på Unirea i CL i onsdags. Stuttgart är inget jättelag men man är på uppgång och har haft lite otur på sistone. Förtjänar en mycket bättre placering i tabellen.

Cercle Brugge-Mouscron till 1.56 på Betfair
Laget med Europas coolaste namn – Excelsior Mouscron – ligger fett pyrt till. Pengarna är slut. A-laget har sagt upp sig och man får spela med juniorer och reserver. 0-5 förra matchen mot Lokeren – ett riktigt bottenlag. Ta den innan den försvinner från listorna!

Nottingham-Preston Nottingham -1 till 3.35 på Unibet
Två lag med helt motsatt form. Nottingham började uselt men klättrar nu stadigt medan Preston började finfint men är nu illa ute. Inga publikfriargäng egentligen på pappret men Nottingham har kapaciteten att smälla in både 2, 3 och 4 mål. Bra värde i oddset.

Aftonbladets tips hittar du här.