VM-kvalskrällar på gång

Portugal-Bosnien   Boka Portugal på Betfair eller spela x2
Portugal avslutade starkt i kvalgruppen och lyckades då knipa andraplatsen före Sverige. Bosnien hade ingen chans att rå på spanjorerna men det var imponerande att hålla både Turkiet och Belgien bakom sig. Inga skador att tala om i Bosnien. Portugal däremot saknar Ronaldo, vilket är ett jätteavbräck! Portugal ska naturligtvis vara favoriter. Men så lågt som 1.40 ska dom inte stå i.

Irland-Frankrike    X till 3.20 på Betsson
Jag vet inte hur många gånger jag prickat in ett kryss på Irland genom åren, men det är grymt många. Irland gör inte många mål och man släpper heller inte in många mål.  Supertaktikern Trapattoni vinner taktikmatchen mot sopan Domenech varje dag i veckan men Frankrike har mer kvalitet i laget. Det luktar 1-1 lång väg.

Frölunda-Rögle 1 till 1.40 på Expekt
Normalt är Mr Bet inte mycket för att spela odds under 1.50 men här gör vi ett undantag. Frölunda hemma är en bombetta varje dag i veckan och idag är Rögle dessutom försvagat av skador.

Avslag: Ryssland är nedspelade alltför lågt mot Slovenien. Slovenerna släppte till exempel bara in fyra mål på tio kvalmatcher så dom vet hur man låser igen där bak.

Visst vinner väl Commander Crowe idag?