Ta rygg på MrBet och bli rik

Kryssreken på Barca-Inter var väl sådär igår men Unirea tog hem polletterna åt oss!

Wiener Neustadt-LASK Över 2,5 till 1.50 på Betfair
Sällan, mycket sällan man ser ett överspel till så låga odds. Men alla som följer lite österrikisk fotboll och sneglar på LASKs statistik över säsongen (klicka på statistik i menyn på MrBet) förstår varför oddset är så lågt. LASK har gjort 36 mål och släpp in 41. På 15 matcher! Men, oddset är tillräckligt högt för att det ska vara klart spelbart. Möjligt spelvärde i andra överspel också.

Fulham-Blackburn 1 till 2.10 på Expekt
Fulham är ett av de starkaste hemmalagen i Premier League. Idag möter man ett – som jag brukar säga – halvpissigt Blackburn. Det är osexigt, trögt och grisigt. Fulham i skaplig form.  Eventuellt kan man komplettera med ett spel på 1-1.

I övrigt känns United spelbara. Besiktas är som turkiska lag i allmänhet. Helt usla borta. Minns 0-8 mot Liverpool för några år sen.

Modo blir att räkna med framöver med Sundström, Näslund och Foppa.