Säsongsspel round-up

Hittar inget riktigt spelvärt på listan idag. Så vi kör en genomgång av de stora sporterna och ligorna för att se om det finns några fina säsongsspel.

500 gånger pengarna på att Rooneys nyfödde son Kai kommer att spela i landslaget. Spelar han någon gång för Everton så ger det 300 gånger pengarna. Oddsen från Paddy Power.

Hammarby rasade ju ur Allsvenskan. Oddsen på i vilken division Hammarby spelar säsongen 2011 finns nu ute. Expekt ger 1.85 på såväl Allsvenskan som Superettan. Ramlar Bajen ur Superettan får man 35 gånger degen.

Premier League

Chelsea är en makalös vinstmaskin. I år har man vunnit 10 av 12 matcher. Vägrar spela oavgjort, vilket ger mängder av poäng. Mr Bet rekade dock United innan säsongen och har inte ändrat uppfattning. United är alltid något sega på hösten och har haft sin beskärda del av skador redan, medan Chelsea klarat sig relativt väl. Arsenal kommer inte att blanda sig i topp 2. Liverpool då? Jo, dom tar fjärdeplatsen.

Kan Torres vara hel hela säsongen vinner han lätt skytteligan. Hittills har han småskadad hittat rätt en gång per match i snitt. Man får 4.7 på Torres på Betfair. Just nu är Drogba favoriten med 4.3 i odds. Mitt bet ligger dock på Rooney. 9 gånger pengarna. Där ligger värdet!

Vill du ändå spela på något så kan du kolla här för tips.