Norskt kval och snooker

Kongsvinger-Sarpsborg 1 till 1.90 på Expekt
Andra matchen i kvalet till Tippeligan. Sarpsborg vann hemma med 3-2. Viktigt för Kongsvinger att få med sig ett par bortamål. Båda lagen är utpräglade hemmalag. Kongsvinger hade under säsongen 13-0-2 och brutala 33-9 i målskillnad. Ska mycket till om Sarpsborg får oavgjort eller vinner den här matchen.

Higgins-Trump 1 till 2.00 på Expekt
Helt fantastiskt att Svenska Spel har med en Premier League-match i snooker på långenlistan! Higgins är världens bäste snookerspelare när han vill. Då ligger till och med Ronnie the Rocket efter i hackordningen. Higgins vinner allt i PL. Det gör i princip Trump också. Vad som talar för Higgins här är att Trump spelar en annan turnering samtidigt. Osäkerhet alltså kring Trumps fokus.

Övrigt spelbart är Siena mot Grosseto i italienska cupen. 1.80 på Expekt. Siena är inget att luta sig mot i ligan men nu skiljer det en hel division mellan dessa två lag.

Det vore synd att påstå att Rafa Benitez övertygar som manager för tillfället. Men Mr Bet har sagt det förut. Det kommer att kosta rejält med pengar att sparka honom. Minst fyra årslöner på 50 mille per år. Unibet har 1.60 på att Benitez är kvar efter nyår.

Hockeyn idag känns bökig så den lämnar jag.