Mr Bet rånar spelbolagen

Ytterligare en brutalt fin speldag igår! Idag lite sisådär med utbudet men några rekar har jag lyckats vaska fram.

Palermo-Reggina 2 till 8.60 på Betfair
Italienska cupen. Igår rök Siena ut med buller och bång mot Novara från Serie C. Palermo tar inte den här matchen alltför seriöst. Man har till och med gått ut och sagt att man ska vila minst sex spelare i förstaelvan. Naturligtvis är det fortfarande högre klass på Palermos A+B-spelare än Regginas A-spelare. Dessutom ligger Reggina riktigt dåligt till i Serie B. Men 8.60? Kan också spelas som Asian Reggina +1, +1,5 eller liknande om man tror att Palermo kan vinna men inte särskilt övertygande.

Linköping-Frölunda 1 till 1.80 Expekt
Bra etta! LHC är i ganska gott slag för tillfället medan Frölunda verkligen ser ut som att “fan va många omgångar – kommer inte slutspelet snart”. Minst en HL-gubbe gör mål. Hlinka gör två. Övrig hockey rör jag inte.